TELEFONON IS RENDELHET!..............Rendelésfelvétel hétfőtől péntekig 8-15 óráig: +36 20 481 4518 traktormatrica@gmail.com
Oldal kiválasztása

RAGASZTÁSI ÚTMUTATÓ

Télen a matricákat nem ajánlatos 12°C alatt ragasztani, mert a fólia nagyon rideggé válhat, és ezáltal berepedhet. Ilyen  alacsony hőmérsékleten a ragasztó sem tudja kifejteni a megfelelő hatást és nem tapad megfelelően.
Járművek esetében egy „fűtött, fedett” helyre kell vonulni az autóval.

Nyáron, a tűző napon is adódhatnak problémák! Egyik gond, amikor a ragasztandó felület átforrósodik. Ekkor nagyon gyorsan odatapadhat a matrica a “nem kívánt” helyre és pozícióban. Ilyenkor mindenképp ajánlott a “vizes” ragasztás és árnyék!

A matricát kétféleképpen lehet felragasztani: szárazon vagy „vizesen”. A száraz ragasztást 12-23°C, a vizeset 17-25°C  hőmérséklet esetén ajánljuk! 12 °C alatt és 25°C felett nem ajánljuk a matrica ragasztását! (A száraz ragasztás menete megegyezik a vizes felragasztással, csak értelemszerűen  a vizet kihagyjuk)

Tisztítsa meg a felületet alaposan, pl. alkoholos (!) üvegtisztítóval, hogy semmiképpen ne maradjon zsíros, poros vagy  szennyezett, mert bármilyen kis szennyeződés kb. 5x nagyobbnak fog látszani a fólián történő fénytörés miatt.

Járműdekoráció esetén 24 óra elteltével lehet a járművet mosni, de kizárólag kézi mosást ajánlunk! Magasnyomású mosóval tisztítani TILOS!

A matrica tárolása 15-20°C közötti hőmérsékleten, sík felületre kiterítve!

A matrica alá került buborékok lehetséges orvoslata, hogy egy egyenes műanyag lapocskával vagy ujjbeggyel  megpróbálja a buborékot a matrica széle felé terelni. Ha a buborék nem akar mozdulni, vagy túlságosan távol esik a szélektől, megoldás lehet az is, ha tűvel egy apró lyukat szúr a buborék közepébe és a buborék szélei felől a lyukhoz “tolja” a levegőt. Vigyázzon, hogy a simításokat csak az éppen kellő erővel végezze, mivel a matrica könnyen megnyúlhat, ráncos lesz, vagy lehorzsolódik róla a festék.

Ha a matrica felragasztása során bármilyen problémát tapasztal, lépjen kapcsolatba velünk, hogy segíteni tudjunk!